Personvernerklæring

Personvernsensitive data eller personopplysninger behandles via vår nettbutikk. Vi legger stor vekt på forsiktig håndtering av personopplysninger. Personopplysninger blir derfor nøye behandlet og sikret av oss. – www.noyra.no

Noyra er databehandlingsansvarlig. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn, bruker og til hvilket formål vi bruker dem. Vi håper du vil lese denne uttalelsen nøye. Ved spørsmål kan du selvsagt kontakte oss.

1. Vilkår for behandling av personopplysninger
I vår behandling av personopplysninger forholder vi oss til kravene i personvernlovgivningen. Spesielt for deg betyr dette at vi anser følgende punkter som viktige og derfor overholder dem:

vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Du kan lese mer om dette senere i denne personvernerklæringen;
vi begrenser innsamlingen av personopplysninger til kun data som er nødvendige for legitime formål;
vi ber om eksplisitt tillatelse til å behandle dine personopplysninger i tilfeller der det kreves spesiell tillatelse for dette;
vi iverksetter hensiktsmessige sikkerhetstiltak til enhver tid for å beskytte dine personopplysninger og vi krever også det samme fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne, der det er nødvendig er dette nedfelt i såkalte separate «behandlingsavtaler»;
vi gjør det mulig å gi, korrigere eller slette dine personopplysninger når som helst.

2. Bruk av personopplysninger
Ved bruk av vår nettbutikk innhenter vi visse opplysninger om deg. Dette kan også være personopplysninger. Vi lagrer og bruker kun personopplysningene som er oppgitt direkte av deg, i sammenheng med tjenesten du har bedt om, for eksempel når du betaler for en ordre.


Vi bruker følgende data til formålene som er angitt i denne personvernerklæringen:

 • Epostadresse
 • Navn og adressedetaljer
 • telefonnummer
 • Fakturaadresse
 • Epostadresse
 • Betalingsinformasjon
 • IP adresse

2.1 Registrer deg
Du må registrere deg for enkelte deler av nettbutikken vår for å bruke funksjonalitet. Etter registrering lagrer vi personopplysningene du oppgir. Vi lagrer denne informasjonen slik at du kan bruke tjenestene våre uten å måtte oppgi data igjen, vi kan også bruke den til å kontakte deg i forbindelse med gjennomføringen av avtalen, for eksempel den avtalte forpliktelsen til å levere produktene fra din bestilling eller svarer på spørsmålene dine..

 • Fornavnet ditt, initial(er),
 • etternavn
 • epostadresse
 • passord


Vi vil ikke gi opplysningene for registrering og gjennomføring av avtalen til tredjeparter, med mindre dette er nødvendig i forbindelse med gjennomføringen av avtalen du inngår med oss ​​eller dersom dette er lovpålagt. Ved mistanke om svindel eller misbruk av nettbutikken vår, kan vi bli bedt om å utlevere personopplysninger til kompetente myndigheter.

2.2 Håndteringsordre
Når du legger inn en bestilling hos oss, bruker vi dine personopplysninger til å behandle den. Hvis det er nødvendig for forsvarlig håndtering, kan vi også gi dine personopplysninger til tredjeparter, vi gjør dette kun med parter som vi har inngått en behandlingsavtale med. Du kan derfor stole på at disse partene også vil håndtere dine personopplysninger etter ønske. Du kan lese mer om dette senere i denne personvernerklæringen.

I tillegg til dataene for en konto ber vi om følgende data:

 • gatenavn
 • husnummer
 • postnummer
 • bolig
 • telefonnummer

Bestillinger lagres videre med følgende data

 • Bestillingsdato og klokkeslett
 • Ordrenummer
 • Ordrenummer
 • Fakturanummer
 • Totale beløp
 • Leveringsinformasjon
 • Leveringskostnad
 • Betalingsinformasjon
 • IP adresse


2.3 Bruk kontaktskjema og nyhetsbrev
Via vår nettbutikk tilbyr vi muligheten til å stille spørsmål via et kontaktskjema, som også ber deg legge inn data slik at vi lettere kan håndtere spørsmålet ditt. Du velger selv hvilke data du oppgir. Dataene du sender oss vil bli slettet innen 30 dager som standard og ellers oppbevart så lenge innholdet i meldingen din tilsier at dette er nødvendig for en fullstendig besvarelse og håndtering.

Når vi sender meldinger via nettbutikken bruker vi følgende data:

 • Navn
 • Epostadresse


Vi tilbyr også et nyhetsbrev som vi ønsker å informere interesserte om våre produkter og/eller tjenester. Hvert nyhetsbrev inneholder en lenke som du enkelt kan melde deg av. Din e-postadresse legges automatisk til databasen til vår e-postprogramvare, hvorfra en behandlingsavtale sikrer sikker håndtering av dine personopplysninger.

2.4 Data som er lagret og åpnet via kontooversikten
Med vår portal kan du få tilgang til et administrasjonsmiljø hvor du kan angi, spesifisere, endre og i teorien til og med anonymisere ting som adressedetaljer.

Følgende data er lagret på kontoen din og kan også ses av deg.

 • Bestillinger, inkludert data som kreves for behandling
 • Fakturaer, inkludert data som kreves for behandling

Du kan alltid sende inn en ekstra forespørsel om å endre eller slette data. For spørsmål om vår personvernerklæring kan du når som helst kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor.

3. Reklame
I tillegg til informasjonen på nettsiden vår kan vi også informere deg om våre nye produkter og tjenester: via e-post, via sosiale medier, push-varslinger, telefon eller andre kommunikasjonsmidler. Heldigvis: dette skjer kun hvis du har gitt uttrykkelig tillatelse til dette, og denne tillatelsen kan alltid trekkes tilbake.


4. Publisering
Som standard publiseres ingen data ved bruk av vår nettbutikk. Hvis dette skjer, velger du hvilken informasjon du publiserer; tenk for eksempel på like eller følg av våre sosiale mediekanaler.

5. Offentliggjøring til tredjeparter
Vi kan engasjere konsernselskapene og andre parter for å behandle dataene dine. I den grad de andre partene behandler data for tjenestene til Noyra, gjør de det som behandlere og vi har inngått en avtale med disse partene. I den grad de andre partene selv bestemmer formål og midler for behandling av data, gjør de det som behandlingsansvarlig. Dette betyr også at de må ha et rettslig grunnlag for å behandle dine data. Vi er ikke ansvarlige for behandlingen av dataene dine av disse partene. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for den.


6. Informasjonskapsler
Informasjonskapsler brukes i vår nettbutikk. Når du besøker nettbutikken vår for første gang, vises en melding der vi forklarer hvorfor og til hvilket formål vi bruker disse informasjonskapslene. Vi bruker såkalte funksjonelle og ikke-funksjonelle informasjonskapsler, vi ber alltid om tillatelse til bruk av ikke-funksjonelle informasjonskapsler; hvis du ikke gir denne tillatelsen, vil vi ikke bruke den. De funksjonelle informasjonskapslene kan også slås av i nettleseren din. Husk at nettsiden vår kanskje ikke lenger fungerer optimalt.

Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om bruken av informasjonskapsler.

7. Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å holde oversikt over hvordan besøkende bruker nettbutikken vår. Vi har inngått en behandlingsavtale med Google for å inngå avtaler om håndtering av dataene våre. Videre har vi ikke tillatt Google å bruke den innhentede Analytics-informasjonen for andre Google-tjenester. Til slutt er alle IP-adresser til målt trafikk anonymisert hos oss.

8. Sikkerhet
Vi tar nøye sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Disse tiltakene er en del av våre prosesser og vurderes med jevne mellomrom.

9. Oppbevaringsperioder
Personopplysningene beskrevet ovenfor vil bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å behandle bestillingene dine, inkludert garanti. Etter det vil dataene dine lagres i maksimalt ett år for de statistiske formålene som er beskrevet. Dataene vil da bli slettet, med mindre det foreligger en rettslig forpliktelse som krever lengre lagring (som f.eks. syv års skattemessig oppbevaringsplikt for betalingsdata).

10. Tredjeparts nettsteder
I vår butikk finner du også lenker til nettsider til andre parter eller referanser til oss. Selv om vi nøye velger og overvåker disse forholdene, er vi ikke ansvarlige for behandlingen av dataene dine via disse nettstedene. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for den.

11. Endringer i denne personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen.

12. Få tilgang til og endre dataene dine
Etter å ha logget inn på kontoen din i våre nettbutikker, har du tilgang til data som er kjent for oss. Du kan sende inn en forespørsel om å endre eller slette data. For spørsmål om vår personvernerklæring kan du når som helst kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor.

13. Myndighet for personopplysninger
Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger. I henhold til personvernlovgivningen har du også rett til å sende inn en klage til den nederlandske datatilsynet om vår behandling av dine personopplysninger. Du kan kontakte den nederlandske datatilsynet for dette.

14. Våre kontaktdetaljer

Noyra
info@noyra.no