Faktureringsbetingelser

Faktureringsbetingelser

Butikken vår ligger på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge produktene og tjenestene våre til deg. Dataene dine lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Betaling:
Vi godtar for øyeblikket Visa, MasterCard, American Express, Maestro og PayPal som betalingsmåter. Hvis du velger en direkte betalingsportal for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify kredittkortopplysningene dine. Disse er kryptert via Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Kjøpstransaksjonsinformasjonen din lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Etter det blir informasjonen om kjøpstransaksjonen slettet.

Alle direkte betalingsportaler overholder PCI-DSS-standardene som administreres av PCI Security Standards Council, et samarbeid mellom merker som Visa, MasterCard, Maestro og American Express.

PCI-DSS-kravene bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon i butikken vår.

Kredittkort: Vi godtar kredittkort fra de største leverandørene på nettstedet vårt, inkludert MasterCard, Maestro og American Express. Hvis du har problemer med å betale, kan du sende en e-post til info@noyra.no slik at vi kan hjelpe deg.

PayPal: Vi godtar PayPal på både PC og mobil. Hvis du har en saldo på PayPal-kontoen din, brukes saldoen automatisk før reservebetalingsmetoden din (som du velger på kjøpstidspunktet).

Butikkens navn: Noyra
Adresse: Verdunplein 17, 5627 SZ Eindhoven, Nederland
Telefonnummer: +31 6 57454424
E-post: info@noyra.no